Na de zomer worden de gesprekken over de contractvoorwaarden gevoerd. Athlon Car Lease heeft op dit moment al alle voertuigen in beheer op basis van single supplier ship en deze overeenkomst blijft ook de komende jaren gehandhaafd. Rob van Breemen, directeur ERA Contour en tevens voorzitter van de wagenparkcommissie TBI Holdings: “Wij hebben op basis van uitgebreid onderzoek en de huidige mate van tevredenheid van zowel onze wagenparkbeheerders als leaserijders opnieuw gekozen voor Athlon Car Lease. Wij gaan er van uit dat de contractonderhandelingen succesvol zullen verlopen.”

TBI is een vastgoed-, bouw- en techniekconcern met een rijke historie. Gemeten naar bedrijfsopbrengsten, is TBI het derde techniekconcern en het vierde bouwconcern in Nederland. Zij onderscheidt zich door haar bijzondere eigendomsstructuur met indirect een onafhankelijke stichting als enig aandeelhouder. Het concern heeft ruim negenduizend medewerkers in vaste dienst. Athlon Car Lease Nederland is met 126 duizend auto’s marktleider op het gebied van autoleasing. Naast leasing biedt Athlon Car Lease verhuur aan via de eigen verhuurvloot, Rental Services. Athlon Car Lease Nederland heeft ruim vijfhonderd medewerkers in Nederland en is onderdeel van De Lage Landen International (Rabobank).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding