Het betreft de Volkswagen Polo Bluemotion (14% bijtelling). De overige 125 auto’s zijn ter vervanging van het rijdende wagenpark bij de diverse werkmaatschappijen binnen Centric. Behalve de Polo Bluemotion, betreft dit ook de Golf Bluemotion en de Toyota Aygo. In totaal beheert Athlon een wagenpark van 1.825 voertuigen bij Centric. Mechtild Kuijpers, directeur Sustainability binnen Centric: "Wij kiezen heel bewust voor duurzame auto’s. Duurzaamheid houdt mensen bezig. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, waar duurzaamheid onderdeel van is, is niet langer een idealistisch gedreven voornemen."

Athlon Car Lease Nederland is met 126 duizend auto’s marktleider op het gebied van autoleasing. De missie van Athlon Car Lease is ‘het verduurzamen van mobiliteit’. Athlon Car Lease ontwikkelde bijvoorbeeld het Duurzaam Mobiliteitsplan met daarin een aantal producten en diensten die het mogelijk maakt wagenparken te verduurzamen. Bovendien biedt de leasemaatschappij tijdbesparende en efficiëntere alternatieven voor het autogebruik.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding