De bedrijven die meedoen brengen daarvoor nu al meer dan 120 duizend auto’s mee. En de teller loopt nog. Cleaner Car Contracts, een initiatief van Natuur en Milieu, is een internationaal samenwerkingsverband van milieuorganisaties en leasebedrijven. Zo’n veertig procent van alle nieuwe auto’s in Europa worden via leaseconstructies op de weg gezet. Leasebedrijven adviseren hun klanten steeds vaker de zuinigste modellen te kiezen. Zuinige auto’s worden steeds belangrijker voor de leasesector. Brandstofefficiënctie staat gelijk aan kostenefficiëntie. Snellere introductie van zuinige voertuigen betekent dat de leasesector betere deals kan bieden aan hun klanten, die er de vruchten van plukken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding