Directeur Henk Princen was erg blij met de overwinning. "We doen al jaren met ons team ons uiterste best een verhuurder te zijn met net even meer service, een goed wagenpark en tevreden klanten. We zijn ook al vanaf het begin geclassificeerd als 5-sterren autoverhuurder en scoren bij schouwingen steevast hoge cijfers."  Er waren drie finalisten (Princen, Postkoets Helmond en Rent a Rolla uit Sittard) maar Princen won. "Omdat ze al heel lang heel goed bezig zijn. Dat wordt gewaardeerd door collega-verhuurbedrijven",weet manager Van Almkerk van Bovag Verhuurbedrijven.

De verkiezing werd dit jaar voor de tweede keer gehouden. De eeste keer werd de prijs gewonnen door Bultman in Apeldoorn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding