LeasePlan Nederland verhuist naar WTC Carlton Toren

LeasePlan Nederland gaat naar de WTC Carlton Toren van Eurocommerce in Almere. De verhuizing van het huidige kantoor aan de Wisselweg in Almere naar het nieuwe kantoorgebouw staat voor begin 2011 gepland.

Behalve de moderne faciliteiten die het nieuwe pand biedt, is vooral het duurzame en energiezuinige karakter van het kantoorgebouw een doorslaggevende afweging in de keuze om te verhuizen, zegt de leasemaatschappij. LeasePlan brengt zijn kantoor onder op de tiende tot en met negentiende verdieping van het nieuwe pand. De verhuizing heeft geen invloed op de werkzaamheden in de vestigingen in Gouda en Raamsdonksveer.

LeasePlan zegt een belangrijke rol te spelen in de vergroening van het (lease)wagenpark bij klanten maar ook kritisch te kijken naar de eigen organisatie. De duurzame bouw en inrichting van het nieuwe pand waren belangrijke overwegingen bij het betrekken van de nieuwe huisvesting. LeasePlan zegt daarmee fors op het energieverbruik en de exploitatiekosten te kunnen besparen.

Projectontwikkelaar Eurocommerce  neemt het pand aan de Wisselweg over van LeasePlan Corporation, het moederbedrijf van de leasemaatschappij.

 

LeasePlan Nederland verhuist naar WTC Carlton Toren - Automobielmanagement.nl

LeasePlan Nederland verhuist naar WTC Carlton Toren

LeasePlan Nederland gaat naar de WTC Carlton Toren van Eurocommerce in Almere. De verhuizing van het huidige kantoor aan de Wisselweg in Almere naar het nieuwe kantoorgebouw staat voor begin 2011 gepland.

Behalve de moderne faciliteiten die het nieuwe pand biedt, is vooral het duurzame en energiezuinige karakter van het kantoorgebouw een doorslaggevende afweging in de keuze om te verhuizen, zegt de leasemaatschappij. LeasePlan brengt zijn kantoor onder op de tiende tot en met negentiende verdieping van het nieuwe pand. De verhuizing heeft geen invloed op de werkzaamheden in de vestigingen in Gouda en Raamsdonksveer.

LeasePlan zegt een belangrijke rol te spelen in de vergroening van het (lease)wagenpark bij klanten maar ook kritisch te kijken naar de eigen organisatie. De duurzame bouw en inrichting van het nieuwe pand waren belangrijke overwegingen bij het betrekken van de nieuwe huisvesting. LeasePlan zegt daarmee fors op het energieverbruik en de exploitatiekosten te kunnen besparen.

Projectontwikkelaar Eurocommerce  neemt het pand aan de Wisselweg over van LeasePlan Corporation, het moederbedrijf van de leasemaatschappij.