De kosten gemaakt met deze kaarten zijn geïntegreerd in de maandelijkse afrekeningen via multitank card (mtc), waardoor klanten betreffende kosten efficiënt kunnen betalen en monitoren. Met deze twee diensten sluit Alphabet aan op de stijgende behoefte in de markt ten aanzien van flexibeler en efficiënter omgaan met individuele mobiliteit.

Een abonnement op de dienst van Park-line biedt zakelijk rijders het gemak dat ze via hun mobiele telefoon parkeergeld kunnen betalen. De werkwijze is eenvoudig: de gebruiker legt de Park-line-kaart die bij het abonnement hoort achter de voorruit van zijn leaseauto. Vervolgens meldt hij of zij zich via de gsm aan op een speciaal telefoonnummer (of via sms of mobiel internet) en gaat de ‘meter’ lopen. Bij vertrek is dezelfde handeling vereist om af te melden. Het voordeel hiervan is niet alleen het gemak van niet hoeven zoeken naar een parkeermeter, maar ook dat de gebruiker betaalt voor de werkelijke parkeertijd, dus bijvoorbeeld niet per héél uur.

Alphabet verzorgt de volledige administratieve afhandeling van de nieuwe diensten NS Business Card en het Park-line-abonnement.  Alphabet biedt de NS Business Card aan tegen een vergoeding van twee euro per maand. De leasemaatschappij rekent geen ‘aansluitkosten’ voor deze dienst. Een abonnement op Park-line kost 2,50 euro per maand. Voor deze dienst worden (eenmalig) vijf euro aansluitkosten in rekening gebracht.

 

www.parkline.nl

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding