Vrijwel alle medewerk(st)ers blijven werkzaam in het bedrijf na de overdracht.

Go Lease kenmerkt zich, naar eigen zeggen, door een open, heldere en soms ook tegendraadse wijze van opereren. Dit beleid zal zeker door MultiLease, de leasedivisie van Markeur, worden voortgezet met het doel om voor de Go Lease-klanten een zo makkelijk mogelijke overgang te waarborgen. Wanneer in januari de daadwerkelijke overdacht is afgerond, zullen de huidige eigenaren Joost van Rooijen en Ivo Burger terugtreden.

De overname sluit aan bij de strategische groeivisie en past binnen het acquisitiebeleid van Markeur Holding. Go Lease beheert in Nederland ruim twaalfhonderd leasecontracten. De marktfocus van Go Lease heeft veel raakvlakken met die van MultiLease.

Door deze overname groeit de leaseportefeuille van MultiLease naar ruim elfduizend contracten. Deze substantiële groei is noodzakelijk voor MultiLease om haar positie als grote bankonafhankelijke leasemaatschappij te versterken.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding