Men wil de voordelen van verkoop via ‘de grootste occasiondealer van Midden-Nederland’ onderzoeken. Volgens directeur Jeen Jonker zijn vooral (kleinere) leasemaatschappijen geïnteresseerd die zelf niet beschikken over aantrekkelijke verkoopkanalen of showrooms." Zij kunnen profiteren van de drukbezochte showrooms en het drie hectare grote showplein in het centrum van het land. "Vooral de mogelijkheid de auto’s ook daadwerkelijk bij ons neer te zetten om zo in beeld te komen van veel potentiële particuliere kopers, blijkt aantrekkelijk voor hen."

 

Particulieren die hun auto willen verkopen zonder rompslomp konden al eerder terecht bij AutoBemiddelaar van Jonker Automotive. Sinds enkele maanden zet die de auto’s letterlijk in de etalage en neemt het hele verkooptraject over. De belangstelling was meteen groot, zegt Jeen Jonker. "Veel auto’s wisselden al binnen een week van eigenaar, meestal voor een prijs die hoger was dan dat de verkoper als minimum had aangegeven. De nieuwe service spreekt aan. Ik heb voor zeven ton aan handel staan die ik niet ingekocht heb dus niet heb hoeven te financieren."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding