Eerste van reeks elektrische auto’s bij ALD

Leasemaatschappij ALD Automotive overhandigde vandaag de sleutel van een gloednieuwe Mitsubishi i-Miev aan de nieuwe bestuurder bij het Delftse autobedrijf Preuninger. Nu de elektrische auto’s op grotere schaal worden geproduceerd, zal ALD Automotive in de komende maanden meer elektrische auto’s afleveren bij diverse klanten.

"Het leasen van een elektrische auto lijkt van de grond te komen. Steeds meer bedrijven willen ervaring opdoen met elektrisch rijden en ook de productie van modellen komt op gang. Met de nieuwe technologische ontwikkelingen zal je zien dat de huidige vooroordelen uiteindelijk worden weggenomen – het is een kwestie van tijd," zegt René de Jong, commercieel directeur van ALD Automotive.

De berijders van de nieuwe i-Miev, de heren Van der Heide en Kuriappan, werken voor het bedrijf Epyon in Rijswijk, een leverancier van snellaadsystemen voor elektrische auto’s. In lijn met de bedrijfsactiviteiten wil Epyon het goede voorbeeld geven en laten zien dat elektrisch rijden nu al mogelijk is. De auto zal worden ingezet als poolauto voor de Epyon medewerkers.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Eerste van reeks elektrische auto’s bij ALD - Automobielmanagement.nl

Eerste van reeks elektrische auto’s bij ALD

Leasemaatschappij ALD Automotive overhandigde vandaag de sleutel van een gloednieuwe Mitsubishi i-Miev aan de nieuwe bestuurder bij het Delftse autobedrijf Preuninger. Nu de elektrische auto’s op grotere schaal worden geproduceerd, zal ALD Automotive in de komende maanden meer elektrische auto’s afleveren bij diverse klanten.

"Het leasen van een elektrische auto lijkt van de grond te komen. Steeds meer bedrijven willen ervaring opdoen met elektrisch rijden en ook de productie van modellen komt op gang. Met de nieuwe technologische ontwikkelingen zal je zien dat de huidige vooroordelen uiteindelijk worden weggenomen – het is een kwestie van tijd," zegt René de Jong, commercieel directeur van ALD Automotive.

De berijders van de nieuwe i-Miev, de heren Van der Heide en Kuriappan, werken voor het bedrijf Epyon in Rijswijk, een leverancier van snellaadsystemen voor elektrische auto’s. In lijn met de bedrijfsactiviteiten wil Epyon het goede voorbeeld geven en laten zien dat elektrisch rijden nu al mogelijk is. De auto zal worden ingezet als poolauto voor de Epyon medewerkers.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding