"Leaseaanvragen.nl is een online platform waarmee wij waardevolle leads genereren voor  leasemaatschappijen in de vorm van offerteaanvragen voor leaseauto’s", aldus de twee compagnons Mark Hilgeholt en John van Slooten. Het bedrijf spreekt van een eenvoudig platform: de ondernemer zoekt stapsgewijs zijn auto uit en kiest zelf van welke leasemaatschappij(en) hij een offerte wil ontvangen. Leaseaanvragen.nl zegt volledig onafhankelijk te zijn.

Door dit concept neemt Leaseaanvragen.nl in feite een deel van de acquisitie van leasemaatschappijen over en genereert zo leads ‘tegen interessante tarieven’.  Van Slooten: "Wij hebben online marketingcampagnes opgezet om de juiste leads te genereren. De campagnes gaan wij aanvullen met een aantal samenwerkingsvormen." Voor een leasemaatschappij zou het vaak kostbaar zijn om optimaal gebruik te maken van de online mogelijkheden die we tegenwoordig hebben. Leaseaanvragen.nl zegt de kennis in huis te hebben om leasemaatschappijen in contact te brengen met potentiële klanten.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding