Blankier blijft gevestigd in Zwolle en Lelystad en zal voorlopig onder hetzelfde label verder gaan als onderdeel van MultiRent, de autoverhuur- en short leasedivisie van Markeur.

Vrijwel alle medewerkers blijven werkzaam in het bedrijf. Oprichter Peter Kiers zal aanblijven voor de dagelijkse operationele aansturing maar oprichter Robert Blankert zet zijn carrière elders voort. De overname sluit aan bij de strategische en geografische groeivisie van Markeur. De marktfocus van Blankier heeft veel raakvlakken met MultiRent. Blankier Shortlease beheert in Nederland gemiddeld 550 voertuigen. Door deze overname en de recente opening van de MultiRent vestiging in Utrecht groeit het wagenpark van MultiRent naar ruim tweeduizend auto’s.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding