Nanda Cousijn Fleetmanager van het Jaar 2011

Op het Fleetmanagement Congres van Heliview is de winnaar bekendgemaakt van de Fleetmanager van het Jaar Award: Nanda Cousijn. Er waren drie genomineerden, alle drie vrouwen.

De genomineerden waren dus Nanda Cousijn van Diemermere (Randstad) maar ook Ellen Doeve van USG People en Maaike van Hemmen van KCI Europe Holding. Er streden voor het eerst drie vrouwen om de begeerde award. Volgens VNF voorzitter en jurylid Martin Lans waren de genomineerden aan elkaar gewaagd. "Maaike van Hemmen heeft vooral een internationale focus, Ellen Doeve is daarentegen vooral operationeel bezig. Nanda Cousijn bouwt op een prima wijze het beleid van Diemermere verder uit na het vertrek van een eerdere winnaar van de Award, Vic Vooijs", zo stelt hij.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nanda Cousijn Fleetmanager van het Jaar 2011 - Automobielmanagement.nl

Nanda Cousijn Fleetmanager van het Jaar 2011

Op het Fleetmanagement Congres van Heliview is de winnaar bekendgemaakt van de Fleetmanager van het Jaar Award: Nanda Cousijn. Er waren drie genomineerden, alle drie vrouwen.

De genomineerden waren dus Nanda Cousijn van Diemermere (Randstad) maar ook Ellen Doeve van USG People en Maaike van Hemmen van KCI Europe Holding. Er streden voor het eerst drie vrouwen om de begeerde award. Volgens VNF voorzitter en jurylid Martin Lans waren de genomineerden aan elkaar gewaagd. "Maaike van Hemmen heeft vooral een internationale focus, Ellen Doeve is daarentegen vooral operationeel bezig. Nanda Cousijn bouwt op een prima wijze het beleid van Diemermere verder uit na het vertrek van een eerdere winnaar van de Award, Vic Vooijs", zo stelt hij.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding