Leaseaanvragen zorgt voor de aanvraagmodule en stelt een uitgebreid netwerk van maatschappijen beschikbaar waarbij leaseoffertes aangevraagd kunnen worden.

John van Slooten, voorheen werkzaam bij Pon Automotive, is afgelopen maart gestart met Leaseaanvragen.nl. De tweede stap is de strategische samenwerking met LeaseDeals. Voor LeaseDeals.nl betekent de samenwerking een verbreding van de dienstverlening aan de bezoekers. Voor Leaseaanvragen betekent het een groter bereik van de doelgroep van zzp’ers en mkb’ers die geïnteresseerd zijn in een leaseauto.
John van Slooten: "De samenwerking is een interessante verbreding van het internetpubliek op zoek naar  een zakelijke leaseauto. De autonome groei die wij nu doormaken wordt door deze samenwerking verder versterkt. Wij voorzien dat het aantal aanvragen verder zal toenemen in de verbeterde marktomstandigheden in de leasebranche." Voor Koen Withagen, oprichter en eigenaar van LeaseDeals.nl,  is er een andere drijfveer die de samenwerking interessant maakt. "Ooit zijn wij gestart met het verzamelen van de beste leaseaanbiedingen van autoleasemaatschappijen, maar wij merkten al snel dat de behoefte breder is onder onze bezoekers. Wij hebben het aanbod daarom recentelijk uitgebreid tot shortlease en occasionlease. We maken nu de cirkel rond door ook het leaseofferteproces te ondersteunen."
LeaseDeals als Leaseaanvragen zeggen met meer dan twintig leasemaatschappijen samen te werken. Beide partijen willen in 2011 met meer leasemaatschappijen samenwerkingen aangaan.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding