Bij ING verrees de Lancia Studio, waar fotograaf Reinier van der Aart aan de slag ging met fotomodellen en een Ypsilon. Ook ING-medewerkers konden optreden in deze fotoshoot. Van het resultaat ontvangen ze een ingelijst exemplaar.

Het geheel onderscheidde zich aanzienlijk van de gebruikelijke overhandigingen – en dat was ook de bedoeling. Traditioneel profileert Lancia zich als het artistieke, fijnbesnaarde kindje uit de Fiat-stal, de antenne immer gericht op design, kunst, fotografie en film. De Lancia Studio moet deze liefde benadrukken. Het reizende atelier wordt ingezet bij diverse evenementen in Nederland die inhoudelijk en qua publiek aansluiten bij de merkidentiteit van Lancia. Bij ieder event krijgen jonge of gerenommeerde kunstenaars de gelegenheid om een ‘innovatief en vernieuwend kunstwerk’ te maken – uiteraard op basis van de Ypsilon.

De stilering tijdens de fotoshoot bij ING Car Lease refereert aan een internationale, hyperstrakke promotiefilm van de Ypsilon. Nieuwsgierig? Zie het filmpje.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding