Onder de naam FleetPlan introduceert LeasePlan Nederland een nieuw product  voor de internationale leasemarkt die, naar eigen zeggen, baanbrekend kan worden genoemd. Dit nieuwe product is door de leasemaatschappij ontwikkeld in nauwe samenwerking met enkele Nederlandse bedrijven en is bedoeld voor organisaties met meer dan vijftig auto’s. Bij FleetPlan wordt het totale wagenpark uitbesteed tegen een vast tarief,  zonder verrekeningen aan het einde van het contract.  Directeur Berno Kleinherenbrink: "Van  diverse klanten hoorden wij dat ze aan het eind van het jaar tegen extra, niet gealloceerde kosten rondom het wagenpark aanliepen. Met FleetPlan is dat verleden tijd."

 

Meer hierover in Automobiel Management 18 van 28 oktober

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding