Meer inzicht voor LeasePlan-rijder

Leaserijders kunnen voortaan al hun zaken online regelen via Mijn Leaseauto op www.leaseplan.nl.

Het is volgens LeasePlan voor het eerst dat leaserijders online zelf volledig inzicht krijgen in de administratie rond hun leaseauto en hun zaken direct kunnen regelen. De website maakt rijgedrag inzichtelijk, toont de schadehistorie en het brandstofverbruik. De speciale portal maakt ook het onderhoud van de leaseauto gemakkelijker: zo krijgt de leaserijder automatisch een herinnering als het tijd is voor de (winter)bandenwissel. Ook kan de berijder na een onderhoudsbeurt de dienstverlening van de leverancier beoordelen. Door leaserijders online inzage te geven in de gehele administratie rond de auto van de zaak wil LeasePlan haar klanten bewuster maken van hun rijgedrag, verbruik en kosten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Meer inzicht voor LeasePlan-rijder - Automobielmanagement.nl

Meer inzicht voor LeasePlan-rijder

Leaserijders kunnen voortaan al hun zaken online regelen via Mijn Leaseauto op www.leaseplan.nl.

Het is volgens LeasePlan voor het eerst dat leaserijders online zelf volledig inzicht krijgen in de administratie rond hun leaseauto en hun zaken direct kunnen regelen. De website maakt rijgedrag inzichtelijk, toont de schadehistorie en het brandstofverbruik. De speciale portal maakt ook het onderhoud van de leaseauto gemakkelijker: zo krijgt de leaserijder automatisch een herinnering als het tijd is voor de (winter)bandenwissel. Ook kan de berijder na een onderhoudsbeurt de dienstverlening van de leverancier beoordelen. Door leaserijders online inzage te geven in de gehele administratie rond de auto van de zaak wil LeasePlan haar klanten bewuster maken van hun rijgedrag, verbruik en kosten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding