LeasePlan kiest voor BCA Prijsmeester

Autoleasemaatschappij LeasePlan, één van de grootste aanbieders van tweedehands auto’s in Nederland, kiest er voor om door particulieren ingeruilde auto’s met BCA’s Prijsmeester ter veiling aan te bieden.

Hierdoor wordt het aanbod voor kopers via BCA Autoveiling fors uitgebreid. LeasePlan gaat Prijsmeester inzetten voor de waardebepaling van auto’s die particulieren willen inruilen bij de aanschaf van een LeasePlan Occasion. Via Prijsmeester kunnen deze auto’s met een druk op de knop worden aangemeld voor de veilingen van BCA. De veilingmeester geeft vervolgens snel een indicatie van de verkoopprijs op basis van een uitgebreide database en jaren aan ervaring.

Met de aansluiting van LeasePlan wordt het aanbod van BCA autoveiling aanzienlijk vergroot met vele voertuigen in verschillende prijsklassen, waardoor de keuze voor de koper flink toeneemt. Omdat BCA een multichannel veilinghuis is, kunnen alle voertuigen op de voor hen geschikte veiling worden aangeboden, zowel online als in de veilinghal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

LeasePlan kiest voor BCA Prijsmeester - Automobielmanagement.nl

LeasePlan kiest voor BCA Prijsmeester

Autoleasemaatschappij LeasePlan, één van de grootste aanbieders van tweedehands auto’s in Nederland, kiest er voor om door particulieren ingeruilde auto’s met BCA’s Prijsmeester ter veiling aan te bieden.

Hierdoor wordt het aanbod voor kopers via BCA Autoveiling fors uitgebreid. LeasePlan gaat Prijsmeester inzetten voor de waardebepaling van auto’s die particulieren willen inruilen bij de aanschaf van een LeasePlan Occasion. Via Prijsmeester kunnen deze auto’s met een druk op de knop worden aangemeld voor de veilingen van BCA. De veilingmeester geeft vervolgens snel een indicatie van de verkoopprijs op basis van een uitgebreide database en jaren aan ervaring.

Met de aansluiting van LeasePlan wordt het aanbod van BCA autoveiling aanzienlijk vergroot met vele voertuigen in verschillende prijsklassen, waardoor de keuze voor de koper flink toeneemt. Omdat BCA een multichannel veilinghuis is, kunnen alle voertuigen op de voor hen geschikte veiling worden aangeboden, zowel online als in de veilinghal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding