Naam ING Car Lease definitief weg

De overname van ING Car Lease door Alphabet is afgerond. Vanaf nu heet het bedrijf Alphabet.

Daarmee behoort het tot de top drie van Nederlandse autoleasemaatschappijen en tot de top vijf van Europa. De wijziging volgt op de overdracht, eerder dit jaar, van ING’s autoleaseactiviteiten aan Alphabet, onderdeel van de BMW Group.

De overname is een resultaat van de herstructurering van de ING Groep. "Als merkonafhankelijke aanbieder kunnen wij de gehele markt bedienen", zegt CEO John Spies. "De financiële soliditeit geeft ons kracht en schept vertrouwen. Wij hechten aan de relatie met alle automerken, waarvoor wij als organisatie al jaren een betrouwbare partner zijn geweest. Daarin zal niets veranderen."

Hoewel ING Car Lease in woord- en beeldmerk niet meer bestaat, blijven de expertise en kennis van de markt ongewijzigd. Ter illustratie zal volgende week nog eenmaal een opvallende ING-oranje auto op de Nederlandse wegen rijden – op de voet gevolgd door dezelfde auto, maar dan in Alphabet-kleuren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Naam ING Car Lease definitief weg - Automobielmanagement.nl

Naam ING Car Lease definitief weg

De overname van ING Car Lease door Alphabet is afgerond. Vanaf nu heet het bedrijf Alphabet.

Daarmee behoort het tot de top drie van Nederlandse autoleasemaatschappijen en tot de top vijf van Europa. De wijziging volgt op de overdracht, eerder dit jaar, van ING’s autoleaseactiviteiten aan Alphabet, onderdeel van de BMW Group.

De overname is een resultaat van de herstructurering van de ING Groep. "Als merkonafhankelijke aanbieder kunnen wij de gehele markt bedienen", zegt CEO John Spies. "De financiële soliditeit geeft ons kracht en schept vertrouwen. Wij hechten aan de relatie met alle automerken, waarvoor wij als organisatie al jaren een betrouwbare partner zijn geweest. Daarin zal niets veranderen."

Hoewel ING Car Lease in woord- en beeldmerk niet meer bestaat, blijven de expertise en kennis van de markt ongewijzigd. Ter illustratie zal volgende week nog eenmaal een opvallende ING-oranje auto op de Nederlandse wegen rijden – op de voet gevolgd door dezelfde auto, maar dan in Alphabet-kleuren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding