Renault begint met uitlevering elektrische vloot

Renault is gestart met de levering van de elektrisch aangedreven modellen. Athlon Car Lease had de Europese primeur om de eerste Renaults Kangoo Z.E. te overhandigen aan de Rabobank.

De ingebruikname van de eerste elf elektrisch aangedreven Renaults door Athlon Car Lease is onderdeel van de aangekondigde reserveringsovereenkomst van honderd volledig elektrisch aangedreven Renaults. In totaal neemt het leasebedrijf 65 Renaults Kangoo Z.E. en 35 Renaults Fluence Z.E. af.

"De  mobiliteitsbehoefte van onze klanten verandert en duurzaamheid krijgt hier een steeds belangrijkere rol in. Ook het autogebruik en de manier waarop wagenparkbeheerders en leasebedrijven hiermee omgaan, verandert de komende jaren flink," aldus Marchel Koops, commercieel directeur van Athlon Car Lease. "Wij zijn ervan overtuigd dat elektrisch vervoer een belangrijke bijdrage levert in de strijd tegen klimaatverandering en dat elektrische auto’s op termijn een aanzienlijk deel van de markt voor mobiliteitsoplossingen veroveren. De ingebruikname van de modellen van het Renault Z.E.-gamma zien wij dan ook als een belangrijke stap naar de verduurzaming van ons wagenpark. Door voorop te lopen in elektrische mobiliteit plukken we hiervan ook als eerste de vruchten."

Koops: "Rabobank is erg enthousiast over het initiatief van Athlon Car Lease om de Renault Fluence Z.E. en de Renault Kangoo Z.E. op te nemen in het wagenpark. De lokale banken beginnen met elektrisch aangedreven Renaults Kangoo, die zij inzetten als company car. Dergelijke initiatieven bevorderen de innovaties op het gebied van duurzame mobiliteit enorm."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Renault begint met uitlevering elektrische vloot - Automobielmanagement.nl

Renault begint met uitlevering elektrische vloot

Renault is gestart met de levering van de elektrisch aangedreven modellen. Athlon Car Lease had de Europese primeur om de eerste Renaults Kangoo Z.E. te overhandigen aan de Rabobank.

De ingebruikname van de eerste elf elektrisch aangedreven Renaults door Athlon Car Lease is onderdeel van de aangekondigde reserveringsovereenkomst van honderd volledig elektrisch aangedreven Renaults. In totaal neemt het leasebedrijf 65 Renaults Kangoo Z.E. en 35 Renaults Fluence Z.E. af.

"De  mobiliteitsbehoefte van onze klanten verandert en duurzaamheid krijgt hier een steeds belangrijkere rol in. Ook het autogebruik en de manier waarop wagenparkbeheerders en leasebedrijven hiermee omgaan, verandert de komende jaren flink," aldus Marchel Koops, commercieel directeur van Athlon Car Lease. "Wij zijn ervan overtuigd dat elektrisch vervoer een belangrijke bijdrage levert in de strijd tegen klimaatverandering en dat elektrische auto’s op termijn een aanzienlijk deel van de markt voor mobiliteitsoplossingen veroveren. De ingebruikname van de modellen van het Renault Z.E.-gamma zien wij dan ook als een belangrijke stap naar de verduurzaming van ons wagenpark. Door voorop te lopen in elektrische mobiliteit plukken we hiervan ook als eerste de vruchten."

Koops: "Rabobank is erg enthousiast over het initiatief van Athlon Car Lease om de Renault Fluence Z.E. en de Renault Kangoo Z.E. op te nemen in het wagenpark. De lokale banken beginnen met elektrisch aangedreven Renaults Kangoo, die zij inzetten als company car. Dergelijke initiatieven bevorderen de innovaties op het gebied van duurzame mobiliteit enorm."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding