Local Car Lease en Business Lease bundelen krachten

Business Lease Nederland voert sinds 1 januari de backoffice activiteiten uit voor Local Car Lease.

Local Car Lease is een universele lokale leasemaatschappij in Helmond en hoopt te profiteren van de efficiency, kennis van zaken, automatisering en ervaring in captive leasing van Business Lease. "Vanaf nu wordt binnen ons bedrijf de telefoon ook opgenomen met "Local Car Lease, wat kan ik voor u doen?", aldus Robbert van Muyden, Algemeen Directeur Business Lease Nederland B.V. De samenwerking met Local Car Lease past volgens hem uitstekend bij twee onderdelen van de eigen  marktstrategie: lease labels servicen en het principe van lokale vestigingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Local Car Lease en Business Lease bundelen krachten - Automobielmanagement.nl

Local Car Lease en Business Lease bundelen krachten

Business Lease Nederland voert sinds 1 januari de backoffice activiteiten uit voor Local Car Lease.

Local Car Lease is een universele lokale leasemaatschappij in Helmond en hoopt te profiteren van de efficiency, kennis van zaken, automatisering en ervaring in captive leasing van Business Lease. "Vanaf nu wordt binnen ons bedrijf de telefoon ook opgenomen met "Local Car Lease, wat kan ik voor u doen?", aldus Robbert van Muyden, Algemeen Directeur Business Lease Nederland B.V. De samenwerking met Local Car Lease past volgens hem uitstekend bij twee onderdelen van de eigen  marktstrategie: lease labels servicen en het principe van lokale vestigingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding