Univé: e-Support voor de zakelijke markt

Univé introduceert per direct e-Support voor de zakelijke markt, met name het MKB.

Naast directe hulp bij ongevallen van medewerkers op de weg biedt e-Support ondernemers ook voertuiginformatie. Zo kan een gestolen bedrijfswagen snel gelokaliseerd worden op basis van de GPS-signalen die het ingebouwde systeem vanuit de auto uitzendt. Daarnaast biedt e-Support via een afgeschermde webpagina inzicht in het rijgedrag.

Een bijkomend voordeel op de langere termijn is het bijhouden van de gereden kilometers. Vanaf volgend jaar wordt de wetgeving rondom kilometerregistratie aangescherpt. Univé wil de registratie van kilometers voor zakelijke doeleinden daarom vereenvoudigen. Momenteel wordt voor Univé e-Support klanten een app ontwikkeld waarmee de registratie automatisch verloopt.

Vorig jaar had Univé al een primeur op de Nederlandse consumentenmarkt door het aanbieden van een autoverzekering met een e-call systeem. Dit ingebouwde kastje is vanaf 2015 wettelijk verplicht in nieuwe voertuigen. Het helpt direct bij ongevallen onderweg, doordat het een automatisch signaal naar de alarmcentrale stuurt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Univé: e-Support voor de zakelijke markt - Automobielmanagement.nl

Univé: e-Support voor de zakelijke markt

Univé introduceert per direct e-Support voor de zakelijke markt, met name het MKB.

Naast directe hulp bij ongevallen van medewerkers op de weg biedt e-Support ondernemers ook voertuiginformatie. Zo kan een gestolen bedrijfswagen snel gelokaliseerd worden op basis van de GPS-signalen die het ingebouwde systeem vanuit de auto uitzendt. Daarnaast biedt e-Support via een afgeschermde webpagina inzicht in het rijgedrag.

Een bijkomend voordeel op de langere termijn is het bijhouden van de gereden kilometers. Vanaf volgend jaar wordt de wetgeving rondom kilometerregistratie aangescherpt. Univé wil de registratie van kilometers voor zakelijke doeleinden daarom vereenvoudigen. Momenteel wordt voor Univé e-Support klanten een app ontwikkeld waarmee de registratie automatisch verloopt.

Vorig jaar had Univé al een primeur op de Nederlandse consumentenmarkt door het aanbieden van een autoverzekering met een e-call systeem. Dit ingebouwde kastje is vanaf 2015 wettelijk verplicht in nieuwe voertuigen. Het helpt direct bij ongevallen onderweg, doordat het een automatisch signaal naar de alarmcentrale stuurt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding