Bijtelling.nl vertelt of leaseauto er vóór 1 juli staat

Justlease.nl, de online dochter van Terberg Leasing, heeft de website Bijtelling.nl in het leven geroepen. De bezoeker kan er zien of zijn nieuwe leaseauto leverbaar is vóór de qua bijtelling fatale datum 1 juli.

Ook informeert de site over de wijziging van de bijtelling, of de voorkeursauto nog te leveren is – en zo ja, binnen hoeveel dagen de bestelling moet plaatsvinden om ‘m nog tijdig te ontvangen.

Voor een groot aantal nieuwe auto’s wordt de bijtellingcategorie per 1 juli 2012 hoger.  Te laat bestellen kan meer dan drieduizend euro schelen in de te betalen bijtelling. Om tijdens het nieuwe leasecontract nog vier jaar lang van de oude bijtelling gebruik te kunnen maken, dient de auto voor 1 juli afgeleverd te zijn bij de berijder.

Op Bijtelling.nl staan niet alleen de wijzigingen en de levertijden per 1 juli a.s. maar ook de wijzigingen en de invloed daarvan op merken en modellen per 1 januari 2013 en 1 januari 2014. Ook kunnen de huidige en privélasten worden berekend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bijtelling.nl vertelt of leaseauto er vóór 1 juli staat - Automobielmanagement.nl

Bijtelling.nl vertelt of leaseauto er vóór 1 juli staat

Justlease.nl, de online dochter van Terberg Leasing, heeft de website Bijtelling.nl in het leven geroepen. De bezoeker kan er zien of zijn nieuwe leaseauto leverbaar is vóór de qua bijtelling fatale datum 1 juli.

Ook informeert de site over de wijziging van de bijtelling, of de voorkeursauto nog te leveren is – en zo ja, binnen hoeveel dagen de bestelling moet plaatsvinden om ‘m nog tijdig te ontvangen.

Voor een groot aantal nieuwe auto’s wordt de bijtellingcategorie per 1 juli 2012 hoger.  Te laat bestellen kan meer dan drieduizend euro schelen in de te betalen bijtelling. Om tijdens het nieuwe leasecontract nog vier jaar lang van de oude bijtelling gebruik te kunnen maken, dient de auto voor 1 juli afgeleverd te zijn bij de berijder.

Op Bijtelling.nl staan niet alleen de wijzigingen en de levertijden per 1 juli a.s. maar ook de wijzigingen en de invloed daarvan op merken en modellen per 1 januari 2013 en 1 januari 2014. Ook kunnen de huidige en privélasten worden berekend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding