Wagenpark Bilderberg Hotels naar ROI fleet

De bekende hotelketen Bilderberg heeft voor de komende jaren het wagenparkbeheer uitbesteed aan ROI fleet, onderdeel van ROI groep in Naarden.

Bilderberg is een Nederlandse hotelonderneming met negentien hotels in het vier- en vijfsterrensegment. Er werken ruim veertienhonderd medewerkers en er bleek het nodige te verbeteren in de vloot van de hotelketen. De normen voor de CO2-uitstoot zijn aangescherpt en er is een aanbesteding georganiseerd om twee leasemaatschappijen te selecteren die bij dit wagenpark de beste prijs-kwaliteitverhouding boden. Men koos voor LeasePlan en Athlon. ROI fleet claimt dat de dienstverlening en de kosten voor Bilderberg aanzienlijk zijn verlaagd.  Een van de onderdelen van de deal is het vervangen van de dertig auto’s voor de verkoopmedewerkers door VW’s Polo BlueMotion. Die worden geleverd door Avenu in Naarden.

ROI fleet houdt het wagenpark van Bilderberg nu in de gaten waardoor men claimt een besparing te kunnen realiseren van acht tot achttien procent.  De wagenparkbeheerder ROI groeide van duizend auto’s naar tienduizend auto’s in de laatste vijf jaar.

   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

wat een onzin, de managers rijden in vervuilende bmw’s

Geplaatst door: peter de beer op
Wagenpark Bilderberg Hotels naar ROI fleet - Automobielmanagement.nl

Wagenpark Bilderberg Hotels naar ROI fleet

De bekende hotelketen Bilderberg heeft voor de komende jaren het wagenparkbeheer uitbesteed aan ROI fleet, onderdeel van ROI groep in Naarden.

Bilderberg is een Nederlandse hotelonderneming met negentien hotels in het vier- en vijfsterrensegment. Er werken ruim veertienhonderd medewerkers en er bleek het nodige te verbeteren in de vloot van de hotelketen. De normen voor de CO2-uitstoot zijn aangescherpt en er is een aanbesteding georganiseerd om twee leasemaatschappijen te selecteren die bij dit wagenpark de beste prijs-kwaliteitverhouding boden. Men koos voor LeasePlan en Athlon. ROI fleet claimt dat de dienstverlening en de kosten voor Bilderberg aanzienlijk zijn verlaagd.  Een van de onderdelen van de deal is het vervangen van de dertig auto’s voor de verkoopmedewerkers door VW’s Polo BlueMotion. Die worden geleverd door Avenu in Naarden.

ROI fleet houdt het wagenpark van Bilderberg nu in de gaten waardoor men claimt een besparing te kunnen realiseren van acht tot achttien procent.  De wagenparkbeheerder ROI groeide van duizend auto’s naar tienduizend auto’s in de laatste vijf jaar.

   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

wat een onzin, de managers rijden in vervuilende bmw’s

Geplaatst door: peter de beer op