De geveilde auto’s zijn onder meer van de merken Opel, Renault, Volkswagen, Ford en Audi, variërend in de bouwjaren 2006 tot 2012 en ‘met aantrekkelijke kilometerstanden’. Ook online kunnen mensen meebieden. De auto’s werden de afgelopen jaren onderhouden door Business Lease Nederland. Kopers kunnen de complete onderhoudshistorie opvragen en ook de kentekenpapieren zijn aanwezig. Na betaling kunnen kopers de auto direct meenemen. De auto’s zijn niet eerder aangeboden in een veiling van BCA.

BCA Autoveiling verzorgt ‘een sfeervolle dag’ met diverse prijsuitreikingen door promotiedames en koffie, thee, een lunch en barbecue. Vanaf 09.00 uur is de showroom open, de veiling begint om 11.00 uur en is toegankelijk voor alle Nederlandse autobedrijven.  Vincent Stikkelorum, directeur operations bij Business Lease Nederland: "Vanwege het grote aanbod auto’s na de 1 juli afleveringen en de gebruikelijke vakantieperiode hebben wij dit jaar een verkoopstop ingelast en zochten we een partner die na deze stop de auto’s snel en via meerdere verkoopkanalen kan aanbieden. BCA Autoveiling kwam met een flexibele oplossing die goed op onze wensen aansluit. Zij bieden de auto’s aan via fysieke veiling, online veilen en gecombineerd."

Met zo’n vijfhonderd autoveilingen per jaar is BCA Autoveiling marktleider voor gebruikte auto’s. Wekelijks veilt BCA in Barneveld meer dan duizend kavels. Het bedrijf is een onderdeel van British Car Auctions (BCA), Europa’s grootste veiling voor personenauto’s, bestelwagens, motoren, vrachtwagens en bijzondere voertuigen. De BCA Groep heeft vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Business Lease Nederland is onderdeel van AutoBinck Holding, gemeten naar omzet een van de twintig grootste onafhankelijke autogroepen van Europa.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding