Het stelt hen in staat auto’s te leasen zonder contracten voor lange termijn, in combinatie met "ruime keuze" in nieuwe en jong gebruikte auto’s.

Strix Shortlease heet "een andere manier dan de traditionele vorm van shortlease" te zijn. Zo kiezen klanten hun auto niet op basis van een vaststaande categorie, maar zoeken ze er zelf een op basis van hun voorkeur en leasebudget. Bovendien is volgens Strix de prijsstelling beduidend lager dan wanneer zij een auto huren. Het contract is – na twee maanden – maandelijks opzegbaar zonder beëindigingskosten. Daarnaast wordt na zes maanden het tarief met terugwerkende kracht verlaagd indien het contract wordt voortgezet.

Eerder dit jaar introduceerde Strix Lease Service een concept voor het flexibel leasen van elektrische auto’s. Directeur Norbert Karthaus: "Het zijn onzekere tijden op de arbeidsmarkt: werkgevers leggen werknemers steeds minder voor een lange tijd vast. Mensen wisselen steeds vaker van baan en houden niet van financiële bindingen. Kortom: de arbeidsmarkt flexibiliseert. Met dit concept flexibiliseren wij graag mee."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding