Deze grootscheepse actie past in de visie van Eiffel met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen en flexibilisering van het wagenpark, zegt Gerrit van Ginkel, fleetmanager bij Eiffel. Het wagenpark van Eiffel telt in totaal zo’n 450 auto’s.

Van Ginkel: "Dankzij onze samenwerking met Autopon Lease en dealerbedrijf Van den Udenhout kunnen we versnellen op het behalen van onze milieu- en mobiliteitsdoelstellingen. Niet alleen betekent de vervanging van een deel van ons wagenpark een CO2-reductie van 17%, maar ook verlagen we hiermee de bijtelling voor onze medewerkers. Autopon Lease maakt het mogelijk om flexibel en verantwoord, ook financieel, te kiezen voor mobiliteitsoplossingen die passen in het huidige tijdsbeeld."

Zowel bij Eiffel als bij Autopon Lease is de verwachting dat er een verdere verschuiving zal ontstaan richting het MVO-leasen. Marc Bollen, commercieel verantwoordelijk bij Autopon Lease benadrukt dat hij om meerdere redenen blij is met deze nieuwe klant. "Eiffel heeft gezien wat wij met onze manier van zaken doen willen betekenen. Wij zijn steeds op zoek naar maatwerkoplossingen voor mobiliteitsvraagstukken van vandaag en morgen. Omdat wij een universele leasemaatschappij zijn, kunnen we snel en heel gericht werken. Maar ook omdat we een sterk merk achter ons hebben staan waarbij betrouwbaarheid en productontwikkeling centraal staat."

Bron: Autoleasewereld

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding