Het programma telt zo’n veertig nieuwe rapportagemogelijkheden wat bedrijven beter inzicht moet geven in hun wagenpark. TomTom demonstreert deze suite tijdens de internationale commerciële automobielbeurs IAA 2012 in Hannover (20 tot 27 september).

Volgens TomTom moeten bedrijven met de nieuwe Webfleet kosten besparen, voldoen aan regelgeving en hun efficiëntie, productiviteit en klantenservice verbeteren. Het bedrijf zegt de nieuwe rapportagemogelijkheden en verbeterde rapportagefunctionaliteit ontwikkeld te hebben in nauw overleg met diverse klanten van TomTom.

"De verrijking van TomTom WEBFLEET biedt bedrijven een grotere controle over de bewegingen van hun wagenpark en hun bedrijfsefficiëntie", aldus Thomas Schmidt, Managing Director van TomTom Business Solutions. "Dit betekent meer mogelijkheden om concurrentievoordeel te behalen en te behouden, dankzij aanzienlijke efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen."

Webfleet Reporting is in de loop van het vierde kwartaal van 2012 beschikbaar in 21 landen voor alle klanten. Daarnaast is deze oplossing beschikbaar in elf talen en zijn er geen extra kosten aan verbonden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding