Omdat daar voldoende ruimte beschikbaar is, worden ook alle kantoorwerkzaamheden van Shortlease als geheel van Leiderdorp naar Alphen aan den Rijn verplaatst. "We zijn al twee jaar in Alphen aan den Rijn gevestigd", vertelt Koen van Ulden, directeur van AutoRent HuurMij. "Het afgelopen jaar zijn we actief op zoek gegaan naar een betere zichtlocatie die ook beter bereikbaar was. Die hebben we aan de Handelsweg gevonden."
Met supershortlease worden de praktische voordelen van flexibele autohuur gecombineerd met de financiële voordelen van een leasecontract. AutoRent HuurMij, leverancier van flexibele mobiliteit, heeft hiervoor een eigen label: Supershortlease.nl. AutoRent HuurMij levert personenauto’s van een Citroën C1 tot een Audi A6, personen- en bestelbussen van 3 tot 22 kuub en koelwagens.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding