Dit e-book is ontwikkeld in samenwerking met AMD automotive fiscalisten, bekend van de site www.autoenfiscus.nl. In het e-book worden de belangrijkste fiscale vragen over de leaseauto behandeld, variërend van bijtelling tot aan milieu-investeringsaftrek op een elektrische auto. Relaties van ALD Automotive ontvangen binnenkort een persoonlijke inlogcode en krijgen daarmee als eerste de digitale versie van Auto & Fiscus. "De opkomst van de tablets is voor ons een mooie uitdaging deze belangrijke fiscale informatie digitaal te ontsluiten. Het gebruik van een i-Pad is inmiddels ingeburgerd en bovendien erg gebruiksvriendelijk. ALD Automotive toonde zich bereid om dit samen met ons uit te werken en het resultaat mag er zijn", vindt fiscalist Jan Rolleman van AMD automotive fiscalisten.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding