LeasePlan voert zijn winst op tot 245 miljoen

LeasePlan heeft vorig jaar ruim 7 procent meer winst gemaakt dan een jaar eerder. Dat meldde het grootste autoleasebedrijf van Nederland vandaag, donderdag 7 februari.

De nettowinst van LeasePlan klom vorig jaar met bijna 17 miljoen euro tot een totaal van 245 miljoen euro. De vloot bleef stabiel op 1,3 miljoen voertuigen. LeasePlan is wereldwijd actief en zag de resultaten in de verschillende regio’s fluctueren door de verschillende economische omstandigheden. Voor 2013 verwacht het bedrijf hetzelfde beeld. LeasePlan verwacht dit jaar ook nieuwe markten te betreden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

LeasePlan voert zijn winst op tot 245 miljoen - Automobielmanagement.nl

LeasePlan voert zijn winst op tot 245 miljoen

LeasePlan heeft vorig jaar ruim 7 procent meer winst gemaakt dan een jaar eerder. Dat meldde het grootste autoleasebedrijf van Nederland vandaag, donderdag 7 februari.

De nettowinst van LeasePlan klom vorig jaar met bijna 17 miljoen euro tot een totaal van 245 miljoen euro. De vloot bleef stabiel op 1,3 miljoen voertuigen. LeasePlan is wereldwijd actief en zag de resultaten in de verschillende regio’s fluctueren door de verschillende economische omstandigheden. Voor 2013 verwacht het bedrijf hetzelfde beeld. LeasePlan verwacht dit jaar ook nieuwe markten te betreden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding