Greenlease werd al in 2005 door Terberg Leasing geïntroduceerd. Het richtte zich destijds puur op het vergroenen van het wagenpark. Het vernieuwde Greenlease richt zich nu op de inzet van elektrische auto’s, het opstellen van een groene autoregeling en op bestuurders.

Zo maakt een training ‘Het Nieuwe Rijden’ deel uit van het product. Dat moet leiden tot een lager brandstofverbruik, minder bandenslijtage, minder onderhoud en door anticipatie in het verkeer ook minder ongelukken en dus minder schades

Maar een ‘klimaatneutraal wagenpark’ kan een ondernemer 10 procent besparing brengen, zegt men bij Terberg. Een ‘greenscan’ moet in eerste instantie duidelijk maken hoeveel groener het wagenpark kan. Een scan die Terberg kosteloos aanbiedt.

Greenlease voorziet de ondernemer verder desgewenst van hulpmiddelen die duurzame en voordelige mobiliteit makkelijker maken. Zoals een bandenspanningsmeter en navigatie met Eco-routes. Door middel van regelmatige rapportages wordt gekeken of de gerealiseerde besparingen in lijn liggen met de verwachtingen.

Bron: Autoleasewereld

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding