LeasePlan ontvangt Top Employer keurmerk

LeasePlan is ook voor 2013 gecertificeerd als Top Employer. Volgens onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door het CRF Institute, biedt LeasePlan haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Het CRF Institute heeft onlangs het jaarlijkse onderzoek naar HR-beleid en arbeidsvoorwaarden uitgevoerd onder een groot aantal werkgevers in Nederland. LeasePlan is een van de weinige organisaties die het keurmerk Top Employers Nederland 2013 mocht ontvangen.

De organisaties worden geëvalueerd op: primaire arbeidsvoorwaarden, secundaire arbeidsvoorwaarden & arbeidsomstandigheden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden en cultuurmanagement. LeasePlan scoort zeer goed op bedrijfscultuur en primaire arbeidsvoorwaarden.

Gerrit van der Maaten, HR directeur van LeasePlan: "Het binden van professionals aan je organisatie is in economisch krappere tijden een uitdaging. De onderzoeksresultaten van het CRF Institute bewijzen dat wij onze medewerkers dankzij onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden daadwerkelijk wat te bieden hebben. Denk bijvoorbeeld aan een goed salaris en een premievrij pensioen. Maar ook een sterke bedrijfscultuur."

Op de website Topemployers doet zowel Van der Maaten als ook andere medewerkers uitgebreid verslag van de bevindingen van het onderzoek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

LeasePlan ontvangt Top Employer keurmerk - Automobielmanagement.nl

LeasePlan ontvangt Top Employer keurmerk

LeasePlan is ook voor 2013 gecertificeerd als Top Employer. Volgens onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door het CRF Institute, biedt LeasePlan haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Het CRF Institute heeft onlangs het jaarlijkse onderzoek naar HR-beleid en arbeidsvoorwaarden uitgevoerd onder een groot aantal werkgevers in Nederland. LeasePlan is een van de weinige organisaties die het keurmerk Top Employers Nederland 2013 mocht ontvangen.

De organisaties worden geëvalueerd op: primaire arbeidsvoorwaarden, secundaire arbeidsvoorwaarden & arbeidsomstandigheden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden en cultuurmanagement. LeasePlan scoort zeer goed op bedrijfscultuur en primaire arbeidsvoorwaarden.

Gerrit van der Maaten, HR directeur van LeasePlan: "Het binden van professionals aan je organisatie is in economisch krappere tijden een uitdaging. De onderzoeksresultaten van het CRF Institute bewijzen dat wij onze medewerkers dankzij onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden daadwerkelijk wat te bieden hebben. Denk bijvoorbeeld aan een goed salaris en een premievrij pensioen. Maar ook een sterke bedrijfscultuur."

Op de website Topemployers doet zowel Van der Maaten als ook andere medewerkers uitgebreid verslag van de bevindingen van het onderzoek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding