Markeur bundelt backofficedivisies Lease en Rent

Multilease en Multirent voegen medio april hun back office activiteiten samen in Utrecht.

Het onderscheid tussen de verhuur en leasemarkt is volgens hen aan het vervagen en vraagt om een andere aansturing. Lag voorheen de nadruk op beheer van auto’s, nu gaat het meer om mobiliteitsbehoefte en flexibiliteit, gericht op producten om de mobiliteitskosten voor klanten te verlagen. De samensmelting van de backoffice van de divisies lease en rent, met een netwerk van meer dan twintig locaties, speelt hierop in.

In de nieuwe structuur behouden Multilease en Multirent hun eigen identiteit en individueel gekozen strategie. Michel Dashorst neemt de leiding over beide bedrijven; Jeroen Veldman is verantwoordelijk voor de commerciële aansturing van lease en nieuwe mobiliteitsconcepten.

Markeur bundelt backofficedivisies Lease en Rent - Automobielmanagement.nl

Markeur bundelt backofficedivisies Lease en Rent

Multilease en Multirent voegen medio april hun back office activiteiten samen in Utrecht.

Het onderscheid tussen de verhuur en leasemarkt is volgens hen aan het vervagen en vraagt om een andere aansturing. Lag voorheen de nadruk op beheer van auto’s, nu gaat het meer om mobiliteitsbehoefte en flexibiliteit, gericht op producten om de mobiliteitskosten voor klanten te verlagen. De samensmelting van de backoffice van de divisies lease en rent, met een netwerk van meer dan twintig locaties, speelt hierop in.

In de nieuwe structuur behouden Multilease en Multirent hun eigen identiteit en individueel gekozen strategie. Michel Dashorst neemt de leiding over beide bedrijven; Jeroen Veldman is verantwoordelijk voor de commerciële aansturing van lease en nieuwe mobiliteitsconcepten.