Volvo V40 Lease Auto van het Jaar 2013

Editie 2013 van de Alphabet verkiezing ‘Lease Auto van het Jaar’ is gewonnen door de Volvo V40.

Niet alleen de jury, ook het publiek beoordeelde het model als beste.

Op basis van cijfermateriaal maken lease-experts, klanten en een vakjournalist een selectie van de twaalf genomineerden voor de categorieën Economy, Business, Business+ en Executive. Tijdens een praktijkdag werden de titelkandidaten afgelopen vrijdag door de vakjury aan de tand gevoeld.

In de Economy klasse won de Renault Clio, in het Business segment de Volvo V40, in de Business+ categorie de Mazda 6 en in het Executive segment de BMW 6 serie Gran Coupé. Uit deze vier klassenwinnaars koos de jury de Volvo V40 als overall winnaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Volvo V40 Lease Auto van het Jaar 2013 - Automobielmanagement.nl

Volvo V40 Lease Auto van het Jaar 2013

Editie 2013 van de Alphabet verkiezing ‘Lease Auto van het Jaar’ is gewonnen door de Volvo V40.

Niet alleen de jury, ook het publiek beoordeelde het model als beste.

Op basis van cijfermateriaal maken lease-experts, klanten en een vakjournalist een selectie van de twaalf genomineerden voor de categorieën Economy, Business, Business+ en Executive. Tijdens een praktijkdag werden de titelkandidaten afgelopen vrijdag door de vakjury aan de tand gevoeld.

In de Economy klasse won de Renault Clio, in het Business segment de Volvo V40, in de Business+ categorie de Mazda 6 en in het Executive segment de BMW 6 serie Gran Coupé. Uit deze vier klassenwinnaars koos de jury de Volvo V40 als overall winnaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding