Deal Nieuweautokopen.nl en Koops Furness Lease

Nieuweautokopen.nl komt met Nieuweautoleasen.nl, een webwinkel voor het leasen van nieuwe auto’s.

De site draait op de techniek van Nieuweautokopen.nl. Ook de medewerkers van die site zullen de bezoekers adviseren en assisteren. Koops Furness Lease gaat de auto’s leveren en managen. De webwinkel is aangesloten bij de Bovag en is Thuiswinkel-gecertificeerd.

Met de komst van Nieuweautoleasen.nl is het mogelijk om online, zeven dagen per week, van 9.00 tot 21.00 uur een nieuwe auto te leasen. Nieuweautoleasen.nl zegt onafhankelijk te zijn en alle modellen van alle merken te kunnen leveren. Koops Furness Lease werd vorig jaar gekozen tot Beste Leasemaatschappij van Nederland.

Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl/Nieuweautoleasen.nl erkent dat er al leasemaatschappijen zijn die nieuwe auto’s online aanbieden. "Maar geen enkel bedrijf heeft de ervaring die wij hebben met het online autobedrijf." Daarnaast is de geboden service volgens hem "uniek. Belangstellenden kunnen bijvoorbeeld bijna dag en nacht bij ons terecht voor advies of assistentie bij het samenstellen en uiteindelijk bestellen van een nieuwe leaseauto."

Deal Nieuweautokopen.nl en Koops Furness Lease - Automobielmanagement.nl

Deal Nieuweautokopen.nl en Koops Furness Lease

Nieuweautokopen.nl komt met Nieuweautoleasen.nl, een webwinkel voor het leasen van nieuwe auto’s.

De site draait op de techniek van Nieuweautokopen.nl. Ook de medewerkers van die site zullen de bezoekers adviseren en assisteren. Koops Furness Lease gaat de auto’s leveren en managen. De webwinkel is aangesloten bij de Bovag en is Thuiswinkel-gecertificeerd.

Met de komst van Nieuweautoleasen.nl is het mogelijk om online, zeven dagen per week, van 9.00 tot 21.00 uur een nieuwe auto te leasen. Nieuweautoleasen.nl zegt onafhankelijk te zijn en alle modellen van alle merken te kunnen leveren. Koops Furness Lease werd vorig jaar gekozen tot Beste Leasemaatschappij van Nederland.

Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl/Nieuweautoleasen.nl erkent dat er al leasemaatschappijen zijn die nieuwe auto’s online aanbieden. "Maar geen enkel bedrijf heeft de ervaring die wij hebben met het online autobedrijf." Daarnaast is de geboden service volgens hem "uniek. Belangstellenden kunnen bijvoorbeeld bijna dag en nacht bij ons terecht voor advies of assistentie bij het samenstellen en uiteindelijk bestellen van een nieuwe leaseauto."