Athlon biedt leaseproducten voor alle werknemers

Athlon Car Lease introduceert LeaseYourWay, een nieuw leaseproduct dat de ‘mobiliteitsmogelijkheden’ voor alle medewerkers binnen een bedrijf moet vergroten. Want volgens de leasemaatschappij vindt de helft van de werknemers het leasebeleid van de werkgever niet eerlijk.

Met LeaseYourWay moet een leaseauto of elektrische fiets of scooter beschikbaar komen voor alle werknemers. Dus ook degenen die normaal gesproken geen recht hebben op een leaseregeling.

De regeling kan daarnaast worden aangevuld met een mobiliteitskaart en kan, volgens de leasemaatschappij, in veel situaties rendabel zijn voor zowel werkgever als werknemer. Marchel Koops, commercieel directeur bij Athlon Car Lease: "Veel organisaties hebben een vrij traditionele verdeling van mobiliteitsproducten, zoals een leaseauto. We zien dat werknemers steeds meer behoefte hebben aan flexibel gebruik van verschillende vervoersmogelijkheden. Werkgevers kunnen hierop inspelen, door auto’s, fietsen en scooters flexibel en breed beschikbaar te laten zijn in hun organisatie. Deze transitie van een leaseregeling voor enkele medewerkers tot een mobiliteitsregeling met individuele vervoersmogelijkheden voor iedereen, staat momenteel centraal in onze dienstverlening."

Ongeveer de helft van de leaserijders vindt dat de leaseautoregeling van hun eigen werkgever op de schop moet, blijkt uit een inventarisatie van Athlon zelf. Zij vinden dat het leasebeleid oneerlijk is verdeeld en dat leaseauto’s, -fietsen of -scooters beschikbaar moeten zijn voor alle medewerkers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Athlon biedt leaseproducten voor alle werknemers - Automobielmanagement.nl

Athlon biedt leaseproducten voor alle werknemers

Athlon Car Lease introduceert LeaseYourWay, een nieuw leaseproduct dat de ‘mobiliteitsmogelijkheden’ voor alle medewerkers binnen een bedrijf moet vergroten. Want volgens de leasemaatschappij vindt de helft van de werknemers het leasebeleid van de werkgever niet eerlijk.

Met LeaseYourWay moet een leaseauto of elektrische fiets of scooter beschikbaar komen voor alle werknemers. Dus ook degenen die normaal gesproken geen recht hebben op een leaseregeling.

De regeling kan daarnaast worden aangevuld met een mobiliteitskaart en kan, volgens de leasemaatschappij, in veel situaties rendabel zijn voor zowel werkgever als werknemer. Marchel Koops, commercieel directeur bij Athlon Car Lease: "Veel organisaties hebben een vrij traditionele verdeling van mobiliteitsproducten, zoals een leaseauto. We zien dat werknemers steeds meer behoefte hebben aan flexibel gebruik van verschillende vervoersmogelijkheden. Werkgevers kunnen hierop inspelen, door auto’s, fietsen en scooters flexibel en breed beschikbaar te laten zijn in hun organisatie. Deze transitie van een leaseregeling voor enkele medewerkers tot een mobiliteitsregeling met individuele vervoersmogelijkheden voor iedereen, staat momenteel centraal in onze dienstverlening."

Ongeveer de helft van de leaserijders vindt dat de leaseautoregeling van hun eigen werkgever op de schop moet, blijkt uit een inventarisatie van Athlon zelf. Zij vinden dat het leasebeleid oneerlijk is verdeeld en dat leaseauto’s, -fietsen of -scooters beschikbaar moeten zijn voor alle medewerkers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding