In deze negende editie van het naslagwerk is er onder meer aandacht voor Duurzaamheid en Het Nieuwe Werken, twee belangrijke aanjagers van flexibele mobiliteitsoplossingen. Op http://www.leasepocket.nl/ is alle informatie eveneens online te lezen.

De leasebranche is voortdurend onderhevig aan veranderingen. LeasePlan houdt als grote speler de laatste marktontwikkelingen, wijzigingen in het fiscaal beleid en alle mogelijkheden rondom autoleasing bij. Om organisaties wegwijs te maken in deze schat van informatie, bundelt de leasemaatschappij jaarlijks alle relevante informatie in de LeasePocket. De pocket is het ideale naslagwerk voor iedereen die vanuit zijn functie te maken heeft met autoleasing en zakelijke mobiliteit. Het is een onmisbaar document voor wagenparkbeheerders van kleine en grote bedrijven, medewerkers van HR- en financiële afdelingen, inkopers en ondernemers.

Bezoekers kunnen op de website http://www.leasepocket.nl/ gericht zoeken op een specifiek onderwerp. Het naslagwerk is tevens op de website aan te vragen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding