Patrick Langevoort Mobiliteitsmanager van het jaar

Tijdens het congres Fleetmanagement is Patrick Langevoort, adviseur mobiliteit bij het energiebedrijf Alliander, verkozen tot Mobiliteitsmanager van het jaar.

De award was voorheen bekend als Fleetmanager van het jaar, maar doordat er tegenwoordig ook andere vormen van mobiliteit worden gemanaged is gekozen voor een naamsverandering. Genomineerd naast Langevoort waren ook Dirk Jan Ente (CSC), Hans den Hollander (Cisco) en Jack Knol (Capgemini). Uiteindelijk koos de vakjury voor Langevoort, vanwege zijn brede visie op mobiliteit waarin ook plaats is voor andere vormen van vervoer dan de auto. "Patrick Langevoort volgt standvastig zijn koers en zoekt naar alternatieven", aldus juryvoorzitter Nanda Cousijn. "Zo kijkt hij bijvoorbeeld ook naar openbaar vervoer, elektroauto’s en deelauto’s. Hij geeft de verschuiving van bezit naar gebruik concreet vorm."

Vorig jaar eindigde Patrick Langevoort al als runner-up, toen won Ronald de Hoog van Cofely omdat Langevoort weliswaar de ambitie had om veranderingen door te voeren in het wagenparkbeleid, maar hieraan nog concreet invulling moest geven. Dit jaar zijn z’n ideeën volgens het juryrapport op succesvolle wijze geïmplementeerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Patrick Langevoort Mobiliteitsmanager van het jaar - Automobielmanagement.nl

Patrick Langevoort Mobiliteitsmanager van het jaar

Tijdens het congres Fleetmanagement is Patrick Langevoort, adviseur mobiliteit bij het energiebedrijf Alliander, verkozen tot Mobiliteitsmanager van het jaar.

De award was voorheen bekend als Fleetmanager van het jaar, maar doordat er tegenwoordig ook andere vormen van mobiliteit worden gemanaged is gekozen voor een naamsverandering. Genomineerd naast Langevoort waren ook Dirk Jan Ente (CSC), Hans den Hollander (Cisco) en Jack Knol (Capgemini). Uiteindelijk koos de vakjury voor Langevoort, vanwege zijn brede visie op mobiliteit waarin ook plaats is voor andere vormen van vervoer dan de auto. "Patrick Langevoort volgt standvastig zijn koers en zoekt naar alternatieven", aldus juryvoorzitter Nanda Cousijn. "Zo kijkt hij bijvoorbeeld ook naar openbaar vervoer, elektroauto’s en deelauto’s. Hij geeft de verschuiving van bezit naar gebruik concreet vorm."

Vorig jaar eindigde Patrick Langevoort al als runner-up, toen won Ronald de Hoog van Cofely omdat Langevoort weliswaar de ambitie had om veranderingen door te voeren in het wagenparkbeleid, maar hieraan nog concreet invulling moest geven. Dit jaar zijn z’n ideeën volgens het juryrapport op succesvolle wijze geïmplementeerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding