Particuliere lease nu ook voor Mercedes-Benz CLA

Privilease, de all-in leasevorm voor particuliere rijders van Mercedes Financial, is er nu ook voor de CLA-Klasse. De nieuwe GLA-Klasse zal vanaf volgend jaar via Privilease beschikbaar zijn.

Privilease van Mercedes-Benz Financial is een leasevorm voor particulieren en die is er nu ook voor de CLA-Klasse. Bij Privilease rijden klanten voor een vast bedrag per maand een nieuwe Mercedes. In het bedrag is behalve brandstof alles inbegrepen: wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en vervangend vervoer.

De site www.privilease.nl is vernieuwd en men kan nu direct een aanvraag plaatsen. Er is ook een mogelijkheid om live te chatten met een medewerker van Mercedes-Benz Financial. Om de aanvulling van het Priviliease-gamma met de CLA en de livegang van de nieuwe site te vieren, heeft Mercedes-Benz Financial een feestelijke aanbieding. Klanten die voor 31 december van dit jaar een nieuwe Mercedes-Benz met Privilease-contract bestellen, krijgen een volledig verzorgd afleverarrangement voor twee personen ter waarde van zeshonderd euro cadeau. Dit omvat een reis naar Duitsland (eigen vervoer), een overnachting in een luxe hotel inclusief ontbijt en diner, een bezoek aan het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart of een GLK offroad-experience in Bremen en een rondleiding in de fabriek in Stuttgart of Bremen. Het hoogtepunt is de aflevering van de nieuwe auto in het Kundencenter van de fabriek. De klant rijdt de nieuwe auto zelf naar huis.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Particuliere lease nu ook voor Mercedes-Benz CLA - Automobielmanagement.nl

Particuliere lease nu ook voor Mercedes-Benz CLA

Privilease, de all-in leasevorm voor particuliere rijders van Mercedes Financial, is er nu ook voor de CLA-Klasse. De nieuwe GLA-Klasse zal vanaf volgend jaar via Privilease beschikbaar zijn.

Privilease van Mercedes-Benz Financial is een leasevorm voor particulieren en die is er nu ook voor de CLA-Klasse. Bij Privilease rijden klanten voor een vast bedrag per maand een nieuwe Mercedes. In het bedrag is behalve brandstof alles inbegrepen: wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en vervangend vervoer.

De site www.privilease.nl is vernieuwd en men kan nu direct een aanvraag plaatsen. Er is ook een mogelijkheid om live te chatten met een medewerker van Mercedes-Benz Financial. Om de aanvulling van het Priviliease-gamma met de CLA en de livegang van de nieuwe site te vieren, heeft Mercedes-Benz Financial een feestelijke aanbieding. Klanten die voor 31 december van dit jaar een nieuwe Mercedes-Benz met Privilease-contract bestellen, krijgen een volledig verzorgd afleverarrangement voor twee personen ter waarde van zeshonderd euro cadeau. Dit omvat een reis naar Duitsland (eigen vervoer), een overnachting in een luxe hotel inclusief ontbijt en diner, een bezoek aan het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart of een GLK offroad-experience in Bremen en een rondleiding in de fabriek in Stuttgart of Bremen. Het hoogtepunt is de aflevering van de nieuwe auto in het Kundencenter van de fabriek. De klant rijdt de nieuwe auto zelf naar huis.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding