Shared Fleet Greenwheels op Zuidas Amsterdam

Greenwheels en Audi presenteren hun eerste ‘corporate shared fleet-programma’ in Nederland. Werknemers van aangesloten bedrijven op de Amsterdamse Zuidas kunnen voor zakelijke ritten gebruikmaken van Audi’s A1. Er zijn er zes.

Audi shared fleet is donderdagmiddag gepresenteerd en men had zelfs minister Schultz van Haegen erbij gekregen. Die zegt blij te zijn met het initiatief omdat het goed zou aansluiten op haar beleid om verkeer tijdens de spits van de weg te houden. "Het begint klein maar het is een heel groots idee voor de toekomst. Het sluit aan bij het programma Beter Benutten waarbij we kijken hoe we verkeer beter over de dag kunnen verdelen om zo drukte tijdens de spits te verminderen." Bij het shared fleet-programma op de Amsterdamse Zuidas staan in eerste instantie zes Audi’s A1 klaar. Deze zijn bedoeld voor zakelijke ritten. Door deze opzet zijn werknemers van aangesloten bedrijven op de Zuidas in staat met openbaar vervoer naar het werk te komen en voor (incidentele) zakelijke afspraken buiten de deur gebruik te maken van één van de Audi’s.

De wens voor het corporate shared fleetprogramma is geboren op de Zuidas zelf want de Green Business Club Zuidas is initiatiefnemer. Greenwheels wordt om diverse redenen de uitvoerende partij maar vooral vanwege de grote ervaring op het gebied van autodelen. De werkgroep op de Zuidas had ook specifieke wensen op het gebied van de deelauto’s en qua auto viel de keuzen op de Audi A1.  Greenwheels en Audi Nederland zijn beide onderdeel van Pon.

 

 

                                                              

 

                 

                 

 

                                                              

 

    

 

    

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Shared Fleet Greenwheels op Zuidas Amsterdam - Automobielmanagement.nl

Shared Fleet Greenwheels op Zuidas Amsterdam

Greenwheels en Audi presenteren hun eerste ‘corporate shared fleet-programma’ in Nederland. Werknemers van aangesloten bedrijven op de Amsterdamse Zuidas kunnen voor zakelijke ritten gebruikmaken van Audi’s A1. Er zijn er zes.

Audi shared fleet is donderdagmiddag gepresenteerd en men had zelfs minister Schultz van Haegen erbij gekregen. Die zegt blij te zijn met het initiatief omdat het goed zou aansluiten op haar beleid om verkeer tijdens de spits van de weg te houden. "Het begint klein maar het is een heel groots idee voor de toekomst. Het sluit aan bij het programma Beter Benutten waarbij we kijken hoe we verkeer beter over de dag kunnen verdelen om zo drukte tijdens de spits te verminderen." Bij het shared fleet-programma op de Amsterdamse Zuidas staan in eerste instantie zes Audi’s A1 klaar. Deze zijn bedoeld voor zakelijke ritten. Door deze opzet zijn werknemers van aangesloten bedrijven op de Zuidas in staat met openbaar vervoer naar het werk te komen en voor (incidentele) zakelijke afspraken buiten de deur gebruik te maken van één van de Audi’s.

De wens voor het corporate shared fleetprogramma is geboren op de Zuidas zelf want de Green Business Club Zuidas is initiatiefnemer. Greenwheels wordt om diverse redenen de uitvoerende partij maar vooral vanwege de grote ervaring op het gebied van autodelen. De werkgroep op de Zuidas had ook specifieke wensen op het gebied van de deelauto’s en qua auto viel de keuzen op de Audi A1.  Greenwheels en Audi Nederland zijn beide onderdeel van Pon.

 

 

                                                              

 

                 

                 

 

                                                              

 

    

 

    

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding