"Tot voor kort heeft DirectLease alleen de zakelijke markt bediend. Maar de vraag naar een privé lease-oplossing werd ons zo vaak gesteld, dat een dergelijk initiatief niet uit kon blijven. En nu is het dan eindelijk zo ver", aldus Jaap Bleij, Manager New Concepts & Coordinator Cross Border Sales.

Op basis van 12.000 kilometer per jaar en een looptijd van 36 maanden kan de particulier kiezen uit een Citroen C1, Kia Picanto, Peugeot 208 (inclusief een uitvoering met automaat), Renault Clio, Volkswagen Up! en Volkswagen Polo. Dit zijn allemaal praktische 5-deursuitvoeringen, voorzien van airconditioning. Behoudens benzine en houderschapsbelasting is alles inbegrepen, dus is direct bekend wat de kosten zijn. Er wordt een vanafprijs  van EUR 185,- per maand inclusief btw genoemd.

Op de site is het aanbod van auto’s te vinden.