LeasePlan heeft naar eigen zeggen de hand weten te leggen op enkele laatste zuinige exemplaren die dit jaar nog leverbaar zijn of waarvan volgend jaar de bijtellingscategorie niet verandert. Denk bijvoorbeeld aan de Volvo V40 en de Ford Focus beiden tegen 14% bijtelling.

Maar het aanbod is breder dan deze twee. Het gaat om 5×50 populaire actieauto’s met 14% of 20% bijtelling, die allemaal snel geleverd kunnen worden. Naast de Focus en de V40 zijn het bijvoorbeeld de Seat Mii, Renault Clio en de Mercedes A-klasse.

LeasePlan zegt zeer tevreden te zijn met de deal die zij heeft kunnen sluiten. Woordvoerder Claske Postuma-Smit: "We zien de afgelopen maanden duidelijk meer aanvragen van auto’s uit een gunstige categorie. Maar inmiddels zijn we op een punt beland dat het vaak niet meer haalbaar is om bepaalde modellen op tijd uit te kunnen leveren. Met onze vijf maal vijftig actieauto’s kunnen we voor snelle beslissers alsnog aan deze vraag beantwoorden, terwijl deze auto’s vaak ergens anders niet meer te krijgen zijn."

De actie 5×50 Superdeals loopt vanaf maandag 4 november tot en met half december 2013.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding