Bovemij verzekert verlies 0%-bijtelling

Bovemij Financiele Diensten komt met een verzekering voor zakelijk rijders van plug-in hybrides of volledig elektrische auto’s: ook na diefstal of total loss van hun auto behouden zij hun nul procent bijtelling.

Mocht zich onverhoopt zo’n situatie voordoen, dan ontvangen de verzekerden op maandbasis 225 euro. De verzekering kost 89 euro per jaar (exclusief assurantiebelasting, mits gecombineerd met een Bovag Plus Autoverzekering). Het afgedekte risico betreft de terugval naar zeven procent bijtelling die anders vanaf 1 januari zou ontstaan. Begin november wees het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) op de grote populariteit van (plug-in) hybrides bij dieven uit Oost-Europa. Beveiliging is een voor de hand liggende maatregel, maar Bovemij gooit het over een andere boeg.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bovemij verzekert verlies 0%-bijtelling - Automobielmanagement.nl

Bovemij verzekert verlies 0%-bijtelling

Bovemij Financiele Diensten komt met een verzekering voor zakelijk rijders van plug-in hybrides of volledig elektrische auto’s: ook na diefstal of total loss van hun auto behouden zij hun nul procent bijtelling.

Mocht zich onverhoopt zo’n situatie voordoen, dan ontvangen de verzekerden op maandbasis 225 euro. De verzekering kost 89 euro per jaar (exclusief assurantiebelasting, mits gecombineerd met een Bovag Plus Autoverzekering). Het afgedekte risico betreft de terugval naar zeven procent bijtelling die anders vanaf 1 januari zou ontstaan. Begin november wees het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) op de grote populariteit van (plug-in) hybrides bij dieven uit Oost-Europa. Beveiliging is een voor de hand liggende maatregel, maar Bovemij gooit het over een andere boeg.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding