J&T Autolease verhuist activiteiten naar Tilburg

J&T Autolease heeft zijn activiteiten verhuisd naar de Kraaivenstraat in Tilburg. Na een periode van ruim 25 jaar komt daarmee een einde aan het Oirschot.

Voor de relaties veranderen de adres- en telefoongegevens van het bedrijf. Wendy Thijssen, sales manager J&T Autolease: "Het is een voordeel dat we op de nieuwe locatie fysiek bij de collega’s van ons zusterbedrijf Van Mossel Leasing zitten. Hierdoor kunnen we maximaal de synergievoordelen benutten, onder meer op het gebied van inkoop en kennisdeling."

Het pand in Tilburg fungeert als hoofdkantoor waaraan ook J&T Autolease België en het  andere zusterbedrijf – DirectLease, met vestigingen in Nederland, België en Duitslan – aan gekoppeld zijn. J&T Autolease werd eerder overgenomen door Van Mossel Groep en Mandemakers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

J&T Autolease verhuist activiteiten naar Tilburg - Automobielmanagement.nl

J&T Autolease verhuist activiteiten naar Tilburg

J&T Autolease heeft zijn activiteiten verhuisd naar de Kraaivenstraat in Tilburg. Na een periode van ruim 25 jaar komt daarmee een einde aan het Oirschot.

Voor de relaties veranderen de adres- en telefoongegevens van het bedrijf. Wendy Thijssen, sales manager J&T Autolease: "Het is een voordeel dat we op de nieuwe locatie fysiek bij de collega’s van ons zusterbedrijf Van Mossel Leasing zitten. Hierdoor kunnen we maximaal de synergievoordelen benutten, onder meer op het gebied van inkoop en kennisdeling."

Het pand in Tilburg fungeert als hoofdkantoor waaraan ook J&T Autolease België en het  andere zusterbedrijf – DirectLease, met vestigingen in Nederland, België en Duitslan – aan gekoppeld zijn. J&T Autolease werd eerder overgenomen door Van Mossel Groep en Mandemakers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding