Athlon centraliseert diensten

Athlon Car Lease centraliseert haar dienstverlening. De vestigingen in Alkmaar, Nieuwegein en Berkel en Rodenrijs zullen als gevolg daarvan sluiten. Er gaan geen banen verloren.

Athlon Car Lease kiest daarmee voor eencentrale aanpak van haar dienstverlening. Onderdeel van de centralisatie is de start van de Driver Desk per 1 januari 2014. De medewerkers van de betreffende vestigingen zijn gisteren en vandaag geïnformeerd. Armand van Veen, algemeen directeur Athlon Car Lease: ‘De afgelopen tijd hebben we als organisatie de transitie van leasemaatschappij naar brede mobiliteitsaanbieder en -adviseur ondergaan. We hebben daarbij ook met een kritische blik gekeken naar de interne processen. Het werken vanuit de verschillende vestigingen kan efficiënter en consistenter. We verkleinen daarom het aantal vestigingen. Daarbij vallen geen ontslagen, alle medewerkers kunnen werkzaam blijven in Almere en Eindhoven.’ De vestiging in Nieuwegein blijft aan als centraal distributiecentrum voor de rentvloot.

Bij Driver Desk kunnen leaserijders van Athlon Car Lease terecht met vragen over de leaseauto, schades, reparaties, onderhoud en banden. Dit was voorheen verdeeld over verschillende plekken binnen de organisatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Athlon centraliseert diensten - Automobielmanagement.nl

Athlon centraliseert diensten

Athlon Car Lease centraliseert haar dienstverlening. De vestigingen in Alkmaar, Nieuwegein en Berkel en Rodenrijs zullen als gevolg daarvan sluiten. Er gaan geen banen verloren.

Athlon Car Lease kiest daarmee voor eencentrale aanpak van haar dienstverlening. Onderdeel van de centralisatie is de start van de Driver Desk per 1 januari 2014. De medewerkers van de betreffende vestigingen zijn gisteren en vandaag geïnformeerd. Armand van Veen, algemeen directeur Athlon Car Lease: ‘De afgelopen tijd hebben we als organisatie de transitie van leasemaatschappij naar brede mobiliteitsaanbieder en -adviseur ondergaan. We hebben daarbij ook met een kritische blik gekeken naar de interne processen. Het werken vanuit de verschillende vestigingen kan efficiënter en consistenter. We verkleinen daarom het aantal vestigingen. Daarbij vallen geen ontslagen, alle medewerkers kunnen werkzaam blijven in Almere en Eindhoven.’ De vestiging in Nieuwegein blijft aan als centraal distributiecentrum voor de rentvloot.

Bij Driver Desk kunnen leaserijders van Athlon Car Lease terecht met vragen over de leaseauto, schades, reparaties, onderhoud en banden. Dit was voorheen verdeeld over verschillende plekken binnen de organisatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding