Hyundai: private lease-abonnementen zijn succes

Hyundai-importeur Greenib meldt in één maand tijd duizend nieuwe i10’s te hebben verkocht; ruim tien procent met een Alles-in-1 abonnement, de nieuwe privéleaseconstructie van Hyundai.

Ook lopen er nog 250 offertes voor dit type abonnement. En op de website hebben 7.400 personen online de abonnementskosten voor hun Hyundai i10 laten uitrekenen.

De animo voor het Alles-in-1-abonnement voor de i10 is zo groot dat Hyundai overweegt om het systeem in 2014 te introduceren voor alle particulier interessante Hyundai-modellen, zoals de i20, ix20 en i30. "Mensen weten bij een Alles-in-1-abonnement waar ze aan toe zijn", licht marketingdirecteur Bas Wibier. "Ze zien hun gegarandeerde kosten ten opzichte van hun bestedingsruimte en kiezen dan voor meer luxe en een comfortabelere uitvoering. Er is ook de categorie die heel bewust omgaat met zijn mobiliteit, graag in een nieuwe auto rijdt, maar wel op de kosten let en dus juist voor een zekere en goedkopere abonnementsvorm kiest. Feit is dat Private Lease toekomst heeft."

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hyundai: private lease-abonnementen zijn succes - Automobielmanagement.nl

Hyundai: private lease-abonnementen zijn succes

Hyundai-importeur Greenib meldt in één maand tijd duizend nieuwe i10’s te hebben verkocht; ruim tien procent met een Alles-in-1 abonnement, de nieuwe privéleaseconstructie van Hyundai.

Ook lopen er nog 250 offertes voor dit type abonnement. En op de website hebben 7.400 personen online de abonnementskosten voor hun Hyundai i10 laten uitrekenen.

De animo voor het Alles-in-1-abonnement voor de i10 is zo groot dat Hyundai overweegt om het systeem in 2014 te introduceren voor alle particulier interessante Hyundai-modellen, zoals de i20, ix20 en i30. "Mensen weten bij een Alles-in-1-abonnement waar ze aan toe zijn", licht marketingdirecteur Bas Wibier. "Ze zien hun gegarandeerde kosten ten opzichte van hun bestedingsruimte en kiezen dan voor meer luxe en een comfortabelere uitvoering. Er is ook de categorie die heel bewust omgaat met zijn mobiliteit, graag in een nieuwe auto rijdt, maar wel op de kosten let en dus juist voor een zekere en goedkopere abonnementsvorm kiest. Feit is dat Private Lease toekomst heeft."

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding