Vanaf  2014 zal Bleeker Lease zich volledig concentreren op commerciële marktbewerking en voert Business Lease de backofficeactiviteiten uit.

Bleeker Lease is ruim 25 jaar actief in de regio groot-Twente met alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Moederbedrijf Bleeker Groep bestiert dealerbedrijven van Opel en Kia in Hengelo, Enschede en Oldenzaal. Ook herbergt de groep een dealerbedrijf van Kia in Almelo, Autorent verhuurbedrijven, ASN schadeherstel en een autowas- en autopoetsbedrijf.

Business Lease Nederland heeft vestigingen in Zeist, Nieuwegein, Capelle a/d IJssel, Amsterdam, Waalwijk en Apeldoorn. Moederbedrijf Business Lease Group is een Nederlandse autoleasemaatschappij, met vestigingen in Nederland, Tsjechië, Slowakije, Polen en Hongarije. Het totale wagenpark omvat ruim 44 duizend auto’s. Business Lease Group is een volle dochter van AutoBinck Holding.