Mobility Partners overgenomen door XLLease

Op 2 januari werd de overname van de Amersfoortse autoleasemaatschappij Mobility Partners door XLLease met een contractondertekening bekrachtigd. Daarmee breidt XLLease, onderdeel van de Autohaas Groep, zijn wagenpark flink uit.

Ook wordt het Amersfoortse concept waarbij klanten meedelen in het bedrijfsresultaat door XLLease omarmd. "Dit past in deze tijd van transparantie", zegt directeur Frank van Klink van XLLease. Hij benadrukte dat ‘dichtbij klanten staan’ te allen tijde voorop blijft staan bij XLLease.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mobility Partners overgenomen door XLLease - Automobielmanagement.nl

Mobility Partners overgenomen door XLLease

Op 2 januari werd de overname van de Amersfoortse autoleasemaatschappij Mobility Partners door XLLease met een contractondertekening bekrachtigd. Daarmee breidt XLLease, onderdeel van de Autohaas Groep, zijn wagenpark flink uit.

Ook wordt het Amersfoortse concept waarbij klanten meedelen in het bedrijfsresultaat door XLLease omarmd. "Dit past in deze tijd van transparantie", zegt directeur Frank van Klink van XLLease. Hij benadrukte dat ‘dichtbij klanten staan’ te allen tijde voorop blijft staan bij XLLease.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding