Mitsubishi Motors wordt hiermee, naast Hyundai, Mazda en Chevrolet, de vierde captive partner van Business Lease Nederland.

Business Lease Nederland voert voor Mitsubishi Motors alle leaseactiviteiten uit. De leasemaatschappij werkt hiervoor samen met de dealers, die de dienstverlening uitbreiden met lease als extra dienst. Arjan Stuij, algemeen directeur van Business Lease Nederland: "Vanuit de zakelijke markt is een groeiende vraag naar Mitsubishi modellen, zoals de Outlander PHEV. De dealers kunnen hier direct op inspelen, aangezien klanten daar vanaf nu terecht kunnen voor zowel het kopen als leasen van een auto. Wij dragen hier aan bij door onze kennis over zakelijk autogebruik, en leasing in te zetten."

Marco de Lange, algemeen directeur van Mitsubishi Motor Sales Nederland: "In Business Lease hebben we een partij gevonden die aandacht voor de klant net zo belangrijk vindt als wij, vandaar ons enthousiasme over deze partnership. Met deze samenwerking zijn wij verzekerd van een professionele invulling voor Mobiel+ Leasing; een belangrijk onderdeel van ons Mobiel+ dienstenpakket".