Op jaarbasis laat Noordlease tussen de 2000 à 2500 auto’s via de hamer van eigenaar verwisselen. De helft van dat volume wordt  voortaan via COTW verhandeld, zo is recentelijk besproken.

CarsOnTheWeb is actief in België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Op 18 april 2013 begon de Europese online B2B autoveiling in Nederland. Bij de aftrap ging destijds Noordlease, op zoek naar een tweede partij voor de verhandeling van zijn ex-leaseauto’s, als een van de eerste Nederlandse marktpartijen het gesprek aan. Met als resultaat dat COTW medio vorig jaar op zowel operationeel als commercieel niveau transacties ging verzorgen. Het betrof een langdurige proefperiode, waarbij nu de intentie is gegeven dit om te zetten in een langdurige en intensieve samenwerking.

COTW biedt de auto’s van Noordlease tweewekelijk aan. De veilingen sluiten op dinsdag om 13.30 uur (zonder verlenging); toewijzingen vinden gegarandeerd plaats aan de hoogste bieder voor 16.00 uur dezelfde dag. De eerstvolgende veiling vindt plaats op 8 juli.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding